ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ LASER ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΟΥΛΩΝ

Ουλές στο πρόσωπο και στο σώμα δημιουργούνται από διάφορες αιτίες, όπως ακμή, τραυματισμούς, χειρουργικές επεμβάσεις, εγκαύματα κλπ. Λέγεται ότι οι ουλές αποτελούν τον «καλύτερο φίλο» του ανθρώπου (!), διότι χωρίς τη δημιουργία της ουλής δεν θα ήταν δυνατόν να κλείσει ένα τραύμα. Οι ουλές όμως παραμένουν για πάντα στο σώμα μας στο σημείο στο οποίο δημιουργούνται. Η φύση έχει προβλέψει την βελτίωσή τους με το πέρασμα του χρόνου, όχι όμως την πλήρη εξαφάνισή τους.

Η πλαστική χειρουργική, με τη χρήση διάφορων εγχειρητικών και μη-χειρουργικών μεθόδων, προσφέρει τη δυνατότητα θεαματικής βελτίωσης μιας ουλής, όπως επίσης και της «απόκρυψης» της ουλής σε σημείο του σώματος ώστε αυτή να μην είναι τόσο ορατή.

Η χρήση των LASER συμβάλλει στη βελτίωση της υφής και του χρώματος των ουλών, έτσι ώστε να μειώνονται τα έντονα σημάδια που προκύπτουν από τις ουλές. Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και γίνεται σε μία ή περισσότερες συνεδρίες. Με τα σύγχρονα μηχανήματα LASER, η αποθεραπεία είναι απλή και σύντομη και έτσι ο/η ασθενής δεν χρειάζεται να παραμείνει στο σπίτι για πολλές ημέρες όπως συνέβαινε στο παρελθόν.