Αύξηση Χειλιών και διόρθωση ρυτίδων και πτυχών με ενέσιμα υλικά: Υαλουρονικό οξύ, Μεταμόσχευση Λίπους

Ενέσιμα Υλικά

Η απώλεια του όγκου του δέρματος και η ανάπτυξη ρυτίδων έκφρασης στο πρόσωπο, οι οποίες στη συνέχεια παραμένουν ως μόνιμες και βαθύτερες γραμμές, αποτελούν τα σημάδια κόπωσης και γήρανσης του δέρματος. Τα ενέσιμα εμφυτεύματα χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση αυτών των ρυτίδων. Συγκεκριμένα μπορούν να βελτιώσουν τις πτυχές του δέρματος του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ, των χεριών, και «γεμίζοντας» κάποιες αυλακώσεις να βοηθήσουν στην απαλοιφή των ρυτίδων, στη βελτίωση ουλών καθώς και στην αύξηση του όγκου σε κάποιες θέσεις, π.χ. στα χείλη ή τα ζυγωματικά.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως για τις ενέσεις αυτές είναι το υαλουρονικό οξύ, τα πολυβιταμινούχα σκευάσματα και το αυτόλογο λίπος. Η διαδικασία εκτελείται τις πιο πολλές φορές στο ιατρείο και διαρκεί λίγα λεπτά. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι συνήθως άμεσα ορατά. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστούν πάνω από μία επαναλήψεις προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται όταν απορροφηθεί η ενέσιμη ουσία από το σημείο όπου τοποθετήθηκε, δηλαδή σε 9 ως 12 περίπου μήνες. Ο πόνος από τις ενέσεις αυτές είναι πολύ ήπιος.

Το Υαλουρονικό οξύ ως εμφύτευμα, «γεμίζει» τις ρυτίδες του προσώπου και δίνει όγκο στα χείλη.

Η Μεσοθεραπεία ενυδατώνει, τονώνει και κάνει το δέρμα να είναι πιο σφριγηλό με νεανικότερη όψη.

Η χρήση λίπους από τον ίδιο τον οργανισμό δίνει περισσότερο μόνιμα αποτελέσματα μιας και, με τις νέες τεχνικές μεταμόσχευσης, αρκετή από την ποσότητα του λίπους που εγχύεται μπορεί να ενσωματωθεί και να παραμείνει για πάντα.